Acasă Economie Teodorovici: ANAF a demarat deja procedura de recuperare a banilor de la...

Teodorovici: ANAF a demarat deja procedura de recuperare a banilor de la Iohannis

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunțat, joi, că Fiscul a început deja procedura de recuperare a sumelor încasate din chirii de către preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis, joi, preşedintelui ANAF, Ionuţ Mişa, şi Ministerului Finanţelor, Eugen Teodorovici, întrebarea dacă „au de gând să recupereze sutele de mii de euro de la domnul preşedinte Iohannis”.

Eugen Teodorovici a spus că a cerut acum două zile şefului Fiscului, Ionuţ Mişa, să-i prezinte situaţia în acest caz.

Loading...

„Chiar acum două zile am cerut să-mi prezinte o astfel de situaţie. Este obligaţia lui Ionuţ Mişa de a face imediat demersul legal pentru a recupera aceste sume, că este de la Iohannis, că este de la o persoană fizică sau juridică. Este obligat să o facă. (…) Acţiunea a început deja”, a afirmat Teodorovici, pentru Antena 3.

Ministrul a precizat că va veni ulterior cu mai multe detalii despre acest caz.

Dragnea a adresat joi, în mod public, o întrebare pentru Mişa şi Teodorovici, în legătură cu acest caz.

„Eu îl întreb şi acum pe domnul Mişa, care este preşedintele ANAF, dacă această instituţie, precum şi uneori Ministerul de Finanţe au de gând să recupereze sutele de mii de euro de la domnul preşedinte Iohannis. Îi întreb acum, public, dacă au atât de mulţi bani la buget şi nu au nevoie de ei, poate dăm drumul la o amnistie fiscală, dacă sunt prea mulţi bani şi nu mai au loc în cuferele de la trezorerie sau de la domnul Mavrodin”, a afirmat liderul PSD.

Loading...